Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Virksomhedsdata:

navn: BentesZoner
Ejer: Bente Vindelbo Jørgensen
Adresse: Lindegårdsvej 55, 5450 Otterup
Tlf.: 42 22 31 90
Grundlagt: 2009
Ansatte: 1
Hjemmeside: www.benteszoner.dk

Om indehaver og grundlægger Bente Vindelbo Jørgensen

Bente er opvokset i Daugstrup, hvor hun gik i Skovløkkeskolen og efterfølgende blevet butiksuddannet på lederniveau.

Efter at have arbejdet i flere omgange i Kvickly i Otterup og hos en gartner, bestemte hendes ryg at det var tid at søge mindre fysisk krævende arbejde.

Bente begyndte i 2007 at uddanne sig til zoneterapeut. I 2009 havde hun Danmarks mest omfattende zoneterapiuddannelse og var klar til at åbne egen praksis på hjemmeadressen i Otterup.

Bente lægger vægt på at hun ikke er okkult alternativ behandler, men ”håndværker alternativ”! Altså ikke noget hokus pokus, bare ren videnskabeligt håndværk.

BentesZoner.

Produkter / services.

På salgslisten er der mange former for helbredende og / eller lindrende behandlinger. Lige fra ondt i ryggen, over stress, til hormonale problemer.
Bentes specialer er muskulær zoneterapi (kun 5 uddannet i 2009) og nerverefleksologi, der er en overbygning af zoneterapi.

En beskrivelse af de enkelte former for zoneterapi som Bente udfører, kan findes på hendes hjemmeside.

"Salget".

Ca. halvdelen af alle klienterne har problemer med bevægelsesapparatet, som Bente behandler. Bentes arbejdsredskaber er udelukkende hendes hænder - som hun naturligvis passer godt på.

Udviklingen af forretningen.

BentesZoner var allerede efter det første år en beskæftigelse på heltid for Bente og da der som bekendt kun er 24 timer i døgnet, er det begrænset hvad der kan tages mere ind af arbejde, uden at ansætte flere terapeuter. Det har Bente ingen planer om lige nu.

Klienterne.

Klienterne er alt lige fra spædbørn med kolik, til ældre med bevægelses problemer. Ældste kunde er 96 år.
Bente har i skrivende stund 335 klienter i sit kartotek og klienterne er fordelt med ca. 80% Nordfyn og 20% øvrig Fyn. Der er dog enkelte kunder fra andre steder.

Hos BentesZoner er der etableret fine adgangsforhold for kørestolsbrugere.

Bedste oplevelse med virksomheden.

Ud over at det for Bente er en fornøjelse, hver gang klienterne vender tilbage til BentesZoner med deres forskelligartede problemer, har Bente 2 gange været udsat for at en patient er kommet krumbøjet, nærmest kravlende ind på klinikken og efter bare en behandling er gået rank og fløjtende derfra.

Det både varmer og giver faglig stolthed.

Fremtiden for virksomheden.

Udviklingen af praksissen består i løbende at blive opdateret uddannelsesmæssigt, så Bente kan beholde sin registrering i RAB (Registrering af Alternative Behandlere).

Reglerne er at man indenfor en treårig periode skal optjene minimum 24 uddannelsespoint og Bente har indtil videre optjent 180!

Registreringen i RAB giver, ud over faglig sikkerhed, klienterne mulighed for tilskud i Sygeforsikringen Danmark.

Fremtiden for Otterup.

Bente får den bekymrede mine på, når talen falder på fremtiden for Otterup. Mange af de små lokale forretninger forsvinder til fordel for kæder og centre.

Det er svært at konkurrere imod, med mindre man gør det til en livsstil at handle lokalt, for at værne om ens eget nærmiljø og dermed være med til at bevare 5450 Otterup som et levende og attraktivt område at være og bo i!

Det er samme holdning som ægtemanden Søren, Otterup Guldsmedie, har og som i øvrigt også deles af 5450-otterup.dk!