Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Åbent brev til Kommunalbestyrelsen.            Otterup d. 20. marts 2018

Bevar Otterup Hotel

Jeg blev noget rystet da jeg i avisen kunne læse at Otterup Hotel var solgt til et selskab der ikke længere vil drive hotel i bygningerne.

Jeg vil hermed appellere til Kommunalbestyrelsen om ikke at ændre på lokalplanen for pågældende matrikel. Otterup hotel er en gammel traditionel bygning i Otterup, det vil være en dødssynd at godkende den til nedrivning, bygge lejligheder på grunden eller nedlægge hoteldriften.

Det er lidt grotesk at vi netop nu kan læse at Nordfyns kommune mangler overnatningsmuligheder i forbindelse med det kommende cykelløb i 2019.

I Otterup bygges der pt. stort nyt sport, motions og idrætscenter i forbindelse med Otterup Hallerne, Otterup Hallernes ønske var at få overnatningsmuligheder i forbindelse med denne udvidelse, men det skulle der ikke være da det ville være konkurrenceforvridende i forhold til Otterup Hotel, hvad oplever vi så nu, hotellet er solgt til en person der tilsyneladende ikke vil fortsat hoteldrift.

Så kære politikere stå nu fast, en ændring af lokalplanen, godkendelse til nedrivning, er ikke udvikling i Otterup (Nordfyns Kommune), men afvikling og tilbageskridt.

Jeg vil gerne stille Kommunalbestyrelsen et direkte spørgsmål. Ved en håndboldkamp for nylig, hvor jeg drøftede hotellets fremtid med andre otterupborgere, blev det ”luftet” at den nye ejer havde en forhåndsgodkendelse til nedrivning og ændring af lokalplan, jeg spørger nu, foreligger der en forhåndsgodkendelse?

Jeg håber på at øvrige foreninger og borgere i Otterup vil stå sammen og protestere mod den nye ejers plan. Lad os for en gang skyld stå sammen og vise resten af kommunen at vi også kan samles til modstand mod et sådant overgreb som jeg føler det er, hvis vi tillader nedrivning af Otterup Hotel.

Jeg mener det er på tide vi i Otterup for etableret en borgerforening, som kan høres og ytre sig om byens udvikling m.m.

Børge Nielsen
Stenløkken 1
5450 Otterup
Formand for Otterup Markedsforening