Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 

Bente på skolebænken.

Så har Bente Vindelbo Jørgensen fra BentesZoner – igen dygtiggjort sig inden for sit fag.

Bente har i perioden 3 februar til 6 oktober 2018 deltaget i uddannelse på Pharma Nord Academy, med henblik på at blive bedre klædt på i emnet Vitaminer og mineraler.

Bente fortæller at hun i sit virke, kan se at der er nogle problemer  hos enkelte klienter, som kan hænge sammen med at kroppen måske mangler nogle næringsstoffer. Det vil sige man kan rette op på et problem her og nu  - men hvis nu MUSKELSMERTER for eksempel hænger sammen med at der er forkert ballance i forholdet mellem kalk og magnesium – så vil problemet blive ved med at vende tilbage. – så nu kan jeg under behandlingen tage en snak med klienterne om hvad de kan gøre for at  hjælpe kroppen.

Den danske undergrund er meget fattig på SELEN, så vi har svært ved at spise nok , da vores kilde er dyr der har spist fra jorden, eller de grøntsager vi spiser ( som er vokset i jord) – da jorden ikke indeholder så meget er det meget vigtigt at spise et tilskud selen ( og her er det vigtigt det er en selen gær/ ikke syntetisk.

Der er så mange ting der hænger sammen med at vores krop ikke bliver næret godt nok – samt at fx stress tapper kroppen for næringsstoffer, så det har været utroligt spændende at tage denne uddannelse.      Jeg er blevet mere bevidst om hvad vi også derhjemme skal have med ind i vores ”morgen rutine” for at undgå slid og dårligdomme..    

Søren får fx Selen med Zink – da amerikanske undersøgelser viser det kan modvirke forstørret Prostata og prostata cancer ( dosis 2x100 mg dagligt) Jeg får det naturligvis også – men det er fordi det spiller en stor rolle i stofskiftet – og en hel masse andet.

Det er så god en uddannelse at supplere min Zoneterapi med siger Bente medens hun stråler af begejstring.