Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Virksomhedsdata:

Navn: Kappendrup ApS
Ejere: Henning Berner Rasmussen og Lars Møllerhøj.
Adresse: Kappendrup 64
Tlf.: 64 85 13 93
Grundlagt: 1911
Ansatte: 11
Hjemmeside: www.kappendrup.dk

Om ledelsen.

Henning Berner Rasmussen (41 år) ejer Kappendrup ApS sammen med Lars Møllerhøj. Henning er en rendyrket Kappendrupdreng. Født og opvokset i Kappendrup, gået i skole i Hjadstrup og fået sin uddannelse som elektriker og elinstallatør i den virksomhed, som han nu er medejer af. Henning er gift og far til 2 børn.

Lars Møllerhøj (39 år) stammer fra Ringeegnen på Midtfyn, men er lokalkendt, da han er udlært elektriker hos Jørn Thrane A/S i Særslev. Lars bor i Odense, er gift og far til en datter

Morten Gustafsson (32), der er VVS installatør, er også en væsentlig faktor, når det gælder om at løfte firmaet, for at kunne levere den samlede løsning Kappendrup ApS tilbyder med 3 ben, nemlig EL, VVS og teknik.

Kappendrup ApS.

Kappendrup ApS startede som Kappendrup Andels Elektricitetsværk i 1911. Sideløbende med el-produktionen udførtes installationsarbejder hos værkets kunder, og efter udfasning af værket sidst i 50'erne videreførtes installationsforretningen under navnet EL-HUSET Kappendrup. I forbindelse med 100-års jubilæet i 2011 skiftede virksomheden navn til Kappendrup ApS og fik designet nyt logo.

I 2008 blev forretningen udvidet med en VVS-afdeling. Hos Kappendrup ApS ønsker man nemlig at samle alle tekniske kompetencer i ét hus. Uanset om det er en elektriker, en vvs- montør, eller tekniker der er brug for, findes det hele på samme værksted, og Kappendrup ApS løser nu enhver installationsopgave: El, vand, varme, olie, gas, varmepumper, ventilationsanlæg og tekniske systemer.

Pt. består Kappendrup ApS af 11 dygtige og fleksible medarbejdere.

Kappendrup ApS er både EL-og VVS-autoriseret.

Det er et stort produkt- og serviceudvalg der er tale om hos Kappendrup ApS.  

EL-afdelingen spænder over el-installationer, data-installationer, alarmovervågning, installation af adgangskontrolsystemer og meget mere.

VVS-afdelingen sørger for vvs-installationer, gaskedler, oliekedler, stokerfyr, varmepumper, solfangere og blikarbejde.
Endelig er der de tekniske installationer: Ventilationsanlæg, mobil adgangskontrol, og offshoreopgaver.

Salget.

Salget er ligeså differentieret som produkterne antyder, men størstedelen af salget er stadig inden for de klassiske EL- og VVS-dicipliner.

Krav om registrering, og ønske om overblik, har gjort salget af adgangskontrolsystemer stigende, og det er i fortsat vækst.

Kappendrup ApS har udviklet et mobilt adgangskontrolsystem til brug ombord på skibe.

Systemet er baseret på traditionel adgangskontrol, men bygget op på en rustfri platform, der kan opstilles foran landgangen ved anløb i havne.

Systemet registrerer al trafik til og fra fartøjet ved hjælp af kort og scannere. Forsøg på at komme ombord på skibene uden autoriseret adgang, giver en alarm, der tilkalder systemets operatør.

Kunderne.

Kappendrup ApS opererer meget i lokalområdet, både med egne entrepriser og som underleverandør til andre entreprenører.

Henning anslår, at cirka 50% af omsætningen skabes lokalt. De øvrige 50% af omsætningen skabes på resten af Fyn og på offshoreopgaver i både Holland,  England og Norge.

Fremtiden for virksomheden.

Kappendrup ApS har mange små materialelagre rundt omkring på matriklen og et stort ønske er, at få samling på lagrene og få plads til egenproduktion af  bl.a. de mobile adgangskontrolanlæg.

Ellers skal væksten i firmaet være organisk og med fokus på de synergieffekter firmaet repræsenterer igennem det store udbud af produkter og løsninger.

Fremtiden for 5450 Otterup.

Henning fortæller, at tidligere servicerede Kappendrup ApS  6 – 7 landmænd i Bederslev og omegn, nu er der kun en enkelt tilbage!

I fremtiden vil kundegrundlaget – og dermed opgaverne - ændre sig og flytte til nye segmenter: Fx bliver landbrugene større, offshoreopgaverne flere og energiløsninger til både firmaer og private vil ændres. Det samme gælder for almindelige el- og vvs-opgaver. Alting er i udvikling. Det må man være opmærksom på og indrette sin virksomhed efter – og det gør Kappendrup ApS.