Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Virksomhedsdata:

navn: Karl Marius
Forpagter: Åse Jensen
Adresse: Bredgade 13, 5450 Otterup
Tlf.: 64 82 47 00
Grundlagt: ca. 1980
Ansatte: 10 - 15
Hjemmeside:www.km.5450-otterup.dk/

Om forpagter Åse Jensen.
Åse er oprindeligt fra Odense, men har nu boet i Otterup i 40 år, så det er vel OK at betegne Åse som lokal!

Efter at have arbejdet på et par maskinfabrikker i hhv. Odense og Stige, åbnede Åse købmandsforretning i Klintebjerg. Den forretning havde Åse i 11 år.

Herefter var der 5 år med videoforretning i Otterup (der hvor Nybolig ligger i dag) og samtidig 3 år med solcenter.
Så blev det til tjener på Pop’en, som dengang var ejet af Børge – deraf navnet Børge Pop! Et par år der og Åse flyttede om til Børge Pops andet værtshus - Paraplyen, som Åse bestyrede med hård hånd, indtil Børge valgte at sælge.

Rie og Tony, der dengang havde Karl Marius, ansatte Åse som tjener og for meget snart 5 år siden overtog Åse selv Karl Marius, efter netop Rie og Tony – som dog stadig ses på etablisamentet.

Karl Marius

Produkter / services.
På Karl Marius får du serveret det meste af hvad hjertet begærer, når det gælder ”ting til ganen”. Når der er Torvedag eller By Night, kan man få lidt til maven fra udendørsgrillen, eller en af husets æggekager.

Værtshuset er udstyret med billard, raflebægre, dartskive, spilleautomater, skrabespil, radio, TV, musikboks og dagens lokale nyheder. Så der er rig mulighed for adspredelse mens man får læsket ganen, alene eller i hyggeligt samvær med de andre gæster.

Herudover er der en kasseforening Smart’n, hvor man sparer op til sig selv, samtidig som man får mulighed for at deltage i forskellige arrangementer og turer som foreningen arrangerer.

Arrangementer.
Onsdags billard er en af de helt faste begivenheder på Karl’. Her kan alle der har lyst, deltage i en afsluttende billardturnering, hvor man spiller makkerpot med skiftende makker. Spillet starter kl. 1900 hver gang.

Lejlighedsvis bliver der arrangeret Karaoke, hvor alle, med meget eller lidt sangtalent, kan få rørt stemmen og få mulighed for at vinde en af de mange præmier. Karaoke arrangementerne er gerne en fredag og starter kl. 2300. Næste arrangement er i øvrigt nu på fredag (29. juli).

De seneste 4 år har værtshuset deltaget i Albani Cup, der er en hold billard turnering over 6 – 8 måneder, hvor man spiller mod andre værtshuse på Fyn. Albani er sponsor og der er mange fine præmier.

Fra 1. weekend i juni til sidste weekend i august, er der hver lørdag Torvedag fra kl. 0900 - 1400. Her er Karl Marius omdrejningspunktet, med udeservering, levende musik og mulighed for servering af æggekage, frikadeller eller ristede pølser.

Gæsterne.
Gæsterne på Karl’ er mange, og langt de fleste er stamkunder og lokale. Det er et meget blandet publikum aldersmæssigt, med en god fordeling mellem kvinder og mænd.

Bedste oplevelse med Karl Marius.
Åse er stolt over og glad for, at Karl Marius’ kvindehold i Albani Cup (hvor Åse selv deltager), hele 3 gange har vundet turneringen. Flot af vores piger.

Ellers glemmer Åse heller ikke den første By Night, som værtshusholder. Her blev der omsat for over 100.000 kr., som lunede meget for en nystartet ”kromutter”.

Fremtiden for Otterup.
Der skal mere liv i byen, siger Åse og så ville hun ønske at alle forretningerne åbnede igen. Hvilket er helt i tråd med hvad andre ønsker.