Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Virksomhedsdata:

Navn: Tømrer- og Snedkermester Kaj Madsens Eftf. ApS
Ejer: Morten Vinther
Adresse: Hjorslevvej 33, 5450 Otterup
Tlf.: 64 82 33 81
Ejer siden: 2011
Ansatte: 2.5
Hjemmeside: www.vintherweb.dk/

Om indehaver Morten Vinther.

Morten er født og opvokset ved Flyvesandet. Gik i Krogsbølle Skole og kom derefter i lære hos Erik Pedersen i Ringe (5450 Otterup).

Efter 7 år på Gunstrup Møbelfabrik, kom Morten til at arbejde for Tømrer- og Snedkermester Kaj Madsen.Her var Morten ansat i 14 år, da Kaj Madsen ønskede at trække sig tilbage fra virksomheden, det var i 2011.

Hvad gør man så, når der er udsigt til arbejdsløshed? Morten snakker med Kaj Madsen og det ender med at Morten overtager forretningen, der i dag hedder Tømrer- og Snedkermester Kaj Madsens Eftf. ApS.

Tømrer- og Snedkermester Kaj Madsens Eftf. ApS.

Produkter / services.

Virksomheden er alsidig, med mange discipliner indenfor faget.
Yderligere info om produkterne, kan naturligvis ses på forretningens hjemmeside.

I skrivende stund er Morten i gang med at renovere Otterup Skole sammen med andre fortrinsvis lokale leverandører. En stor opgave der fylder meget i hverdagen.

Salget.

Det er meget forskellige produkter der sælges, men i 2012 har størstedelen af salget været udskiftning af døre og vinduer.

Udviklingen af virksomheden.

Morten tager det stille og roligt. Han har meget at lave og havde kun en lille nedgang i ordrerne, en kort periode sidste år.

Så lige for tiden har han ingen planer om udvikling af virksomheden, for det er der ikke tid til. Familien kunne også godt tænke sig at se lidt mere til Morten end de gør lige for tiden.

Kunderne.

Størstedelen af Mortens kunder er lokale, men han har også kunder andre steder på Fyn, hovedsaligt i Odense.

Bedste oplevelse med virksomheden.

Der er mange gode oplevelser i virksomheden, men en lidt god oplevelse vil Morten fremhæve.

Da han første gang var med i en budrunde, på over 1 mio.kr. var han meget i tvivl om han nu havde regnet rigtigt og gik længe i svære overvejelser om han skulle lægge lidt ekstra procenter på, bare for at være på den sikre side.

Morten blev dog enig med sig selv om at man aldrig skal gå fra sin første indskydelse go sendte tilbuddet som det var fra starten.

Det viste sig at være klogt, da han vandt budrunden med 870,- kr. i forhold til anden laveste bud.

Fremtiden for virksomheden.

På trods af at tømrermestrene i 5450 Otterup udgør ca. 20 styks, så ser Morten ingen truende skyer i fremtiden for virksomheden.

Men det er jo heller ikke nødvendigt hvis man har gode og stabile kunder – og nok af dem.