Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Klintebjerg Havn.

I Klintebjerg er man allerede nået langt med de nye og udvidede bådebroer.

Det ser ud til at bådene kan komme i vandet inden sommer og det er vist også efter planen:)

Der skal stadig rettes en stor tak til A.P. Møllerfonden for de 3,7 mio.kr. der gerne skulle dække udgifterne. På Klintebjerg Nyt kan man følge byggeriet i billeder.

Se klintebjerg Nyt her.

Billige trailere.

Her lige før havesæsonen skal til og igang, så har BL Biler i Norup, besluttet sig for at sænke prisen på deres trailere betragteligt.

Det gør det dermed endnu mere overkommeligt for almindelige mennesker at erhverve sig en trailer.

Klik på annoncen her midt på siden for at læse mere om trailerne.

Eller se BL Bilers hjemmeside her.

Skobutikken åbner igen.

Det er en gladmelding, når en ellers tom butik igen får liv.Det gør skobutikken, der åbner 18. marts kl. 10.

Det er ejendommens ejer Niels Ingildsen, der igen åbner forretningen - og det er igen som skobutik.

Det er ca. et år siden lukningen og det er dejligt at der igen kommer liv i en forretning midt i byen.

Hundetræning i Hundeskoven.

Søndag den 6. marts starter hundetræningen op i Hundeskoven, ved jagtforeningens klubhus.

Der er indskrivning 0830 og nybegynderne starter kl. 0900, de lidt øvede kl. 0945.

Hundetræningen plejer at være meget hyggelig og her får du mange gode tips og råd til hvordan du får en nem hund.

Se hjemmesiden her.

Kaffe og Vin på nettet.

Internetfirmaet fra Norup Høje Kaffe & Vin, er blevet annoncør på portalen.

Kaffe & Vin's hjemmeside er en nem måde at få fat i kvalitetsvine og god kaffe.

Om sig selv siger de:"Kaffe & Vin er en dedikeret dansk webbutik, der sælger kvalitetsvine og andet godt. Vi bestræber os på at opfylde de kvalitetsbevidstes behov og ønsker. Udover et bredt udvalg af udsøgte vine, tilbyder Kaffe & Vin kaffe, te samt en masse spændende, sanselige gourmet oplevelser, såsom dansk produceret chokolade. Kaffe & Vin ønsker at tilbyde produkter af høj kvalitet, der samtidigt kan nydes med god samvittighed. Alle vores produkter er nøje udvalgt og testet, af vores eget personale. Vi står derfor inde for alle de produkter vi tilbyder."

Se hjremmesiden her.

Ole Simonsen udstiller.

Udstilling biblioteket frem til 10. marts.

Ole Simonsen tegner og maler som hobby. Han har boet på en gård i Sdr Esterbølle, og det er fra naturen og de landlige omgiveler her han har samlet inspiration til flere af hans motiver, da han arbejder med at lave sine oplevelser om til billeder.

Han har rejst en del i Scotland, som byder på skønne motiver, der også optræder i hans malerier.

Læs mere her.

Valentinsdag er ikke "amerikansk"!

Valentinsdag, som fejres 14. februar, er kendt som "de elskendes helligdag". På denne dag udveksler par kort, blomster, chokolade eller andre former for kærlige gaver.

Valentinsdag er i moderne tid blevet sat i forbindelse med den gamle romerske højtid Lupercalia, men ikke alle forskere er dog enige i dette. Festivalen Lupercalia blev afholdt den 15. februar til ære for en af de romerske guder, Lupercus, og en række ritualer, som skulle sikre frugtbarhed, var et vigtigt element i festen.

Helligdagen blev indført af pave Gelasius i 496 e.v.t. og blev opkaldt efter den romerske præst Valentin. Hvem han var er stadig usikkert. Legenden fortæller, at da kejser Claudius II beordrede romerske soldater til ikke at gifte eller forlove sig, trodsede Valentin dette dekret og fortsatte med at vie unge soldater. Han blev som følge heraf arresteret, sat i fangenskab og senere henrettet ved halshugning den 14. februar. Den romerske-katolske kirke udnævnte ham efter hans død til helgen som Sankt Valentin.

Læs mere her.

Morten V. fortsætter.

Borgmester Morten Andersen glæder sig over fortsat at have Morten V. Pedersen siddende i nabokontoret på Bogense Rådhus. De to har et forbilledligt samarbejde omkring styringen af kommunen med en klar rollefordeling og god indbyrdes forståelse.

Borgmesteren roser Morten V. Pedersen for at have ført Nordfyns Kommunes organisation igennem en periode, hvor der er stillet krav til kommunerne om økonomisk tilpasning og effektivisering.

Læs hele pressemeddelelsen her

Prisuddeling.

11.02.16
Igår aftes var der prisuddeling og generalforsamling i Nordfyns Erhverv og Turisme.

Menu i Bogense blev tildelt den sociale pris, for deres engagement på syge og ledig området.

Prisen som Årets Virksomhed, som Nordfyns Erhverv og Turisme står bag gik, til Jutek i Søndersø, mens BKT Krom og Slib, ligeledes i Søndersø, fik årets Iværksætterpris - også uddelt af Nordfyns Erhverv og Turisme.

Jutek fremstiller maskiner til især juletræsproduktion, mens BKT gør sig i hårdforkromning, korrosionsbeskyttelse og slibning indenfor jernindustrien, off-shore og den maritime branche.

Det skriver fyens.dk her.

En ny milepæl er nået.

Efter 5 år og en måned i cyperspace, har herværende portal 5450-otterup.dk for første gang rundet 300 besøg dagligt, set over en måned - januar.

Det er stort. Det svarer til over 9.000 besøg på portalen i januar, eller præcis 9.398 besøg. Hele sidste år var gennemsnitsbesøgene 254 pr. dag, så det er et stort hop for os.

Det giver os selvfølgelig troen på at vi må gøre et eller andet rigtigt og at der er et behov for en portal af vores slags!

Så stor tak til alle bidragsydere, læsere og annoncører for støtten.

Portalen kan ses HER:)

Begivenheder og events 2016.

Siderne her på portalen med begivenheder og events for 2016 er nu opdateret.

Der er helt sikkert ting som vi har overset og vi vil derfor være taknemmelige for input fra vore læsere om begivenheder og events som ikke figurerer på siderne og som foregår i 5450 Otterup.

Events finder du her

Du kan maile til os her.

Hvor er mændene?

Ingen mænd meldte sig til optagelsesprøverne i Nordfynsspillene. Et kæmpeproblem, siger instruktøren.

Instruktør ved Nordfynsspillene, Allan Glue, smilede på det ene øje og græd på det andet efter weekendens audition til sommerens musical ”9 to 5.”

- Vi havde omkring 30 til optagelsesprøven, og de havde allesammen et virkelig højt niveau. Men de var allesammen kvinder. Ikke en eneste mand mødte op. Det er et kæmpe problem midt i glæden over, at kvinderne var så dygtige, siger han.

Det og mere skriver fyens.dk her.

Fynske Stiftstidende overtager Lokal Journalen.

Fra 1. april er Lokal Journalen en del af Fyens Stiftstidende, der dermed opruster i Otterup.

Pia Longet, nuværende ejer og stifter af Lokal Journalen konstaterer at det er umådeligt svært at drive avis selv, med de store omkostninger der er på tryk og distribution.

Pia fortsætter på Lokal Journalen som bladchef, med fokus på salg og events.

Det skriver Ugeavisen Nordfyn, hvor du kan læse mere.

Skal du holde konfirmation i år....

...og har du glemt, eller stadig ikke fundet et sted at holde konfirmationen?

Så er alt håb ikke ude endnu. Strandvejskroens hyggelige lokaler kan nemlig stadig bookes i konfirmationssæsonen.

Her kan du holde fest for helt op til 100 personer, og det eneste du betaler for på Strandvejskroen er lokaleleje.

Se stransvejskroens hjemmeside her.

DBU Award Show til Otterup?

Dansk Boldspil Union Fyn og Nordfyns Erhverv og Turisme ansøger i fællesskab et tilskud på 45.000 kr. pr. år i tre år til afholdelse af DBU Fyn Award Show på Nordfyn.

Showet forventes afholdt en fredag aften i oktober/november måned. Showet vil indeholde spisning, prisuddelinger, diskotek samt to orkestre. Formålet er, at samle så mange fodboldinteresserede fra hele Fyn som muligt. Der er derfor sat en lav deltagerbetaling på 199 kr. pr. person for klubrepræsentanter og 249 kr. for andre deltagere. Det forventes at 300 - 500 personer vil deltage.

Billedet er fra Kandis koncert i Otterup Hallerne.

Det kan man læse på dagsorenen for Erhvervs-, Kultur- og Fritidsudvalgets møde den 2. februar - HER.

Kommunen søger boliger.

I forbindelse med at der kommer mange flygtninge til Danmark, skal Nordfyns Kommune modtage 138 flygtninge i 2016. Vi mangler derfor lejeboliger.

Kan du være Nordfyns Kommune behjælpelig i denne forbindelse bedes du kontakte:
Socialcentret, Marianne Fjeldsted tlf.: 64 82 83 14. 

Se kommunens hjemmeside her.

Et skulderklap til kommunalbestyrelsen - fra kommunalbestyrelsen!

Udvalgsformændene og borgmesteren i Nordfyns Kommune kan godt klappe hinanden på skuldrene. En måling af kommunalbestyrelsens arbejdsvilkår viser, at hovedparten af kommunalbestyrelsens medlemmer finder det attraktivt at sidde i kommunalbestyrelsen.

De er glade for samspillet med administrationen. De er tilfredse med en forbedring af kommunalbestyrelsens dagsordener, som har gjort det nemmere hurtigt at skabe sig et overblik over sagerne. Samtidig er der stor tilfredshed med mødeledelsen.

Læs hele pressemeddelelsen her.

Lokalplan for Otterup bymidte.

Kommunen har fået flere henvendelser fra butiksejere i lokalplanområdet, som ønsker at konvertere tomme erhvervslokaler i stueplan til boliger.

I februar 2014 har Nordfyns Kommune meddelt et §14 forbud til en butiksejer i Otterup Bymidte, fordi ejeren ønskede at omdanne butikken til boliger.

Nordfyns Kommune ønsker at fastholde butikslivet i Jernbanegade og Bredgade, da det er godt for byen og ikke mindst turisterne. Hvis man omdanner butikkerne til boliger, vil bymidten stille og rolig forsvinde, samt det er svært at tilbageføre beboelse til butik.

De væsentligste ændringer i den ny planlægning af Otterup Bymidte er at der kan opføres byggeri i 3 etager med en maksimal højde på op til 14 meter i dele af centerområdet. Man kan se på skitserne i lokalplanen, hvor der fastholdes butikker i gadeplan.

På torsdag skal kommunalbestyrelsen tage stilling til om lokalplanen skal i offentlig høring.

Se lokalplanforslaget her..

MEGET skadelige mails i omløb.

Sidste skud på stammen af skadelige mails, er en rigtig uhyggelig en af slagsen. Den krypterer alle dine datafiler og der findes pt. ingen metoder til at rekonstruere dine filer, hvis de først er blevet krypteret.

Den type mails som vi kender til, med den skadelige og uoprettelige virus er falske mails fra. Post Danmark..

De er dygtigt lavet med rigtige logo, men som sædvanligt er sproget dårligt og det link som man beder dig om at åbne, har et navn, der ikke peger på hverken Post Danmark eller skat.

Læs mere om virussen her.

Generalforsamling i Markedsforeningen.

Tirsdag skete den årlige generalforsamling i Markedsforeningen, der i år blev afholdt på Restaurant & Café Giallo Rosso.

Det blev en af de større generalforsamlinger hvor "hele" 17 deltagere var tilstede og blandt andet overhørte formandens beretning, hvor der var stort set posiv omtale af det forgangne år.

Der var dog lige et par ting til eftertanke; Faktabygningen fik en hård medfart og den manglende interesse fra medierne ligeså.

Læs hele formandens beretning her.