Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Trist Torvemarked.

Med en vejrudsigt, der kunne fortælle om muligt skybrud i Otterup, var det ikke mange kræmmere der havde stillet op.

Vejret holdt sig dog næsten helt tørt og Lions der havde auktion på Torvet, fik vist et fint udbytte til humanitær støtte.

Der var jævnt mange handlende, men flest ved restauranterne og Lions auktion.

Se stemningsbilleder her.

Så sker det snart.

Nordfynsspillene opfører Dolly Partons "9 to 5" med premiere den 5. juli kl. 1930.

Forestillingen er baseret på filmen af samme navn fra starten af 1980 med Dolly Parton og Jane Fonda i hovedrollerne.

"9 to 5" er en herlig musical, hvor de fleste nok kan nynne med på titelnummeret.

Her finder man selvfølgelig Dolly Partons velkendte countrylyd, men her er også både swingende og mere up-tempo melodier. Og så har den en umiskendelig Broadway lyd, som vi glæder os til at bringe til Nordfyn.

Gå ikke glip af et nyt fantastisk show på Nislevgaard. Læs mere og køb billet her.

Nordfynsværkstedet udvider.

Nordfynsværkstedet i Otterup indvier i dag en multihal, ny kantine og et moderne handicaptoilet.

Romaskine, løbebånd, trappemaskine, bolde, ribber, balancebolde, hockeymål, badmintonnet, bænke, et avanceret wii-spil og et sejrspodie.

Alt sammen venter det bare på at blive brugt og give sved på panden hos brugerne af Nordfynsværkstedet på Fabriksvej i Otterup.

For torsdag eftermiddag klokken 13 indvier Nordfyns Kommunes beskæftigelsestilbud til udviklingshæmmede sit syvende værksted, en multihal med redskaber og udstyr, hvoraf det meste er designet specielt til Nordfynsværkstedets brugere.

Det og mere skriver fyens.dk her.

Fint Torvemarked igen, igen...

Årets tredje Torvemarked var i lighed med de øvrige beriget med forholdsvis godt vejr. Kræmmertilslutningen kunne have været bedre, men der er efterhånden marked alle steder og det får vel kræmmerne til at flytte rundt.

En noget mindre CountryHelle gav den gas på scenen sammen med manden og der var rigtig mange besøgende på de to restauranter Giallo Rosso og Karl Marius.

Se stemningsbilleder her.

By Night godt besøgt.

By Night var trods truende skyer og en smule regn godt besøgt.

Handelsforeningen havde sørget for mange aktiviteter i gaderne og Giallo Rosso og Karl Marius havde sørget for gode By Night forhold på Torvet.

Godt med musik: Fede Finn startede op i Bredgade, Los Trios underholdt i Jernbanegade og Thomas og Michelle srgede for musikken på Torvet.

Se stemningsbilleder her.

Kaffe & Vin - nu med vinsmagning.

Som noget helt nyt har du nu muligheden for at komme til vinsmagning i Kaffe & Vin's lokaler. Her får du muligheden for at smage vine fra hele verden og finde netop din yndlingsvin. Kaffe & Vin sammensætter selv vinmenuen og præsenterer de vine, som de selv synes er noget helt specielt.

 Til vinsmagningen vil du blive præsenteret for 5 forskellige vine. Derudover vil der blive serveret chili-, salt- og soyamandler, til at tilfredsstille den lille sult. I er også meget velkomne til at gå en lille runde i deres nyopstartede butik og tage et kig på de andre produkter.

Læs mere her.

Peter Nørregård tilbage.

Et andet af hovednavnene på sidste års Strandfestival, Peter Nørregård, vendte også tilbage i år.

Igen gav han et fantastisk veludført show, med noget for både børn og voksne. Showet gik over to halvlege, hvor første del mest var for børn og en anden halvleg mest for voksne.

Det var et fantastisk show, desværre var det præcis det samme som han leverede sidste år!

Se stemningsbilleder her.

Fede Finn til Otterup igen!

Efter at Strandfestivalen sidste år brugte Fede Finn og Funny Boyz som hovednavn, troede vi faktisk ikke de ville komme til Otterup igen. Det var en ufattelig ringe koncert de gav sidste år og vi var rigtig mange skuffede.

Det afholder imidlertid ikke nogle arrangører fra igen at få dem til Otterup.

Det eneste positive der er at sige om det, er - at de kun skal spille i 20 minutter.

Så det overlever vi vel!

Strandfestivalen havde godt vejr i weekenden.

Årets strandfestival med vores nye sandskulptur som midtpunkt, blev trods de mange andre arrangementer ok besøgt.

Der var i lighed med sidste år et omfattende arrangement om søndagen og lørdag startede festivalen op med åbning af Kurt Kristensen og efterfølgende opera.

Se stemningsbilleder her.

Opera et nyt tiltag på Strandfestivalen.

Som noget helt nyt og uprøvet på Otterup Torv havde Otterup Strandfestival arrangeret opera på scenen.

Happy Hour - Happy Opera. Underholdning på højt, humoristisk plan med SYNGERIET - professionelle operasangere fra Det Kongelige Teater og Den Fynske Opera. Opera på en ny og anderledes måde!

Det blev et stort tilløbsstykke og det er garanteret ikke sidste gang der bliver opera på Torvet.

Se stemningsbilleder her.

Torvemarked i solen.

Årets andet torvemarked var også badet i sol. Det til trods var der ikke så mange kræmmere og handlende som på første torvemarked.

Det kan kun skyldes at der var en mængde andre arrangementer på Fyn denne lørdag, f.eks. Rock under Broen og dyrskue i Odense.

Det kunne dog ikke hindre atdet blev en fin dag på Torvet i Otterup, med fin musik af Peder Hansen og trods alt en del fremmødte gæster og handlende.

Selveste Ungarsk Vinstue besøgte Torvet med hele 36 stamgæster derfra.

Se stemningsbilleder her.

Så er der strandfestival i Otterup.

Lørdag efter Torvemarkedet kommer der gang i Otterup Strandfestival.

Vores nye sandskulptur er færdig og fra kl. 10 - 14 vil nogle lokale kunstnere forsøge at gøre kunststykket efter, dog i mindre format. Det sker i Bredgade.

kl. 1550 bliver festivalen officielt åbnet af ingen mindre end ham der jo elsker stranden - Kurt Kristensen.

Fra kl. 16 - 17 er der lidt finkulturelt, med opera fra Torvetc scene. Det er vist af den humoristiske slags.

Søndagen er spækket med forlystelser for både børn og voksne fra kl. 10 - 16.

Se hele programmet her

Sommerbogen 2016.

For de 7-14 årige: Deltag i læsekonkurrencen Sommerbogen.

Læs mindst tre bøger i din sommerferie, anmeld dem på biblo.dk, print din anmeldelse ud og aflever dem på dit lokale bibliotek. Så deltager du i konkurrencen om et gavekort til en boghandel.

Det sker mellem 10. juni - 20. august 2016.

Bibliotekerne i Nordfyn og på www.biblo.dk

Nu certificeret Climate Partner installatør.

Kappendrup ApS har fået kvalitetsstemplet ”Bosch Climate Partner” for varmepumper, som sikrer forbrugeren det rette valg af installatør til deres varmeløsning.

Climate Partnere er installatører som i samarbejde med Bosch, lægger ekstra vægt på varmeløsninger af høj kvalitet. Som Bosch Climate Partner lever Kappendrup ApS op til en række krav indenfor uddannelse, kvalitet og kundeservice, hvilket sikrer kunden en kompetent installation, kvalificeret rådgivning og god kundeservice.
”Vi er meget glade for at vi har fået denne aftale på plads. Aftalen sikrer at kunderne får et kvalitetsstempel at gå efter, samt at vi kan skille os positivt ud og bevise at god kundeservice og kompetente installationer er det vi står for.” siger Morten Gustafsson.

Læs hele pressemeddelelsen her.

Fantastisk start på torvemarkederne.

Vejrguderne har de sidste par år haft et godt øje til torvemarkederne i Otterup og årets første torvemarked i lørdags var da heller ingen undtagelse.

61 fremmødte kræmmere kunne glæde sig over de mange handlende der havde lagt vejen forbi markedet, inden turen gik i haven eller til stranden i det fine vejr.

Årets Knold blev som sædvanlig kåret på det første torvemarked og i år blev det igen en kvinde, nemlig Elisabeth Andersen fra Aktivitetshuset der modtog hæderen.

Se stemningsbilleder fra torvemarkedet her.

Otterup Lillebil har det svært.

Otterup Lillebil har transporteret Nordfyns borgere fra A til B siden 1987. Det er især børn og ældre, der har nydt godt af servicen, idet Otterup Lillebils primære opgave gennem tiden har været skole- og ældrekørsel.

Indehaver Lene B. Hansen har været med alle årene. Det var Lenes daværende mand, der gerne ville overtage virksomheden fra de daværende ejere af Otterup Lillebil, og da hun lige var blevet udlært som kontorassistent i den gamle Otterup Kommune, var timingen perfekt i forhold til at få Lene med på idéen.

Det er med glæde, Lene tænker tilbage på alle de gode oplevelser gennem snart 30 år. Men det er også med en smule vemod – for Lene frygter for fremtiden. Den faste aftale, som Otterup Lillebil havde med Nordfyns Kommune, har de mistet på grund af omlægninger og nye ordninger som fx Flextrafik. Det har betydet et fald i omsætningen for den nordfynske transportvirksomhed på mellem 30 og 50 %. Lene fortæller:...

Læs hele artiklen her.

Italiensk is i byen.

Her i weekenden havde Giallo Rosso premiere med deres nye italienske isdesserter.

Med årets første torvemarked, godt vejr og masser af mennesker kunne debutten ikke have været bedre.

De mange farvestrålende og lækre is gør nemt indtryk på folk og får en til at få lyst til is.

Se Giallo Rosso's hjemmeside her.

Ny sandskulptur igang.

Så er den sandskulptur, der skal pryde Torvet i Otterup, igang.

I år er det en kunstner fra Letland der står for kreationen. Det bliver spændende at dølge udviklingen og kunstneren vil hver dag frem til den 11 juni arbejde med sandet.

Skulpturen vil blive officielt overdarget på Strandfestivalen, der foregår den 11. og 12. juni på Torvet, hvor der vil være arrangementer for store og små. Ikke mindst har vi i år igen fået fat i Peter Nørregård Der leverede et fantastisk show sidste år.

Rigtige mænd går ikke til læge!

Men så er der et alternativ her:

Få målt vægt, blodtryk, lungefunktion, bliv screenet for diabetes og få en snak om ryge- og motionsvaner.

Målingerne udføres af erfarne sygeplejerske/ terapeuter fra Nordfyns Kommune. De har alle tavshedspligt og informationer videregives ikke.

Det sker: 16. juni kl. 15.00-17.30 i træningssalen på Bryggergården, Bryggerivej 20, Otterup.

Tilmelding er ikke nødvendig.

Nordfyns Kommune og DBU Fyn har indledt et samarbejde med de lokale fodboldklubber om fodbold fitness. Kom og prøv! Fodbold fitness foregår også 16. juni bag ved Bryggergården kl. 15.30-17.00.

Se kommunens hjemmeside her.