Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 

Halloween succes.

Det er svært at sige hvad man skal måle successen af Handelsforeningens halloween arrangemt på, men et godt udgangspunkt må være de mange besøgende i teltet på Torvet og den megen opmærksomhed der blev skabt i butikkerne med fint pyntede butikker og udklædning af den uhyggelige art.

Der var så mange mennesker i teltet på Torvet så vors fotograf ikke kunne tage billeder, flot.

Men så kunne man jo lige gå en tur rundt udenfor teltet og ii butikkerne og se de fine udklædninger der.

Se bilederne fra turen rundt her.

Ny skoleleder.

Morten Wettergren er ansat som ny skoleleder i distrikt Kystskolen med tiltrædelse pr. 1. december 2016.

Han har ud over erfaringen som leder har han erfaring med arbejdet med børn og unge i specialiserede tilbud.

- Han er optaget af læringsperspektivet fra 0 -16 år. Kystskolen er en landsbyordning, som omfatter ledelse fra dagpleje/vuggestue og op til udskolingseleverne. Det gør Morten til et oplagt valg, siger skole- og dagtilbudschef Gitte Høj Nielsen.

Morten Wettergren er 43 år, gift og bor med sin familie i Odense.

Fynsk Fodbold Award: ingen priser til Nordfyn!

Otterup Hallerne, Fynsk Fodbold Award: Der var dækket op til den helt store fodboldfejring, da DBU Fyn, i samarbejde med Albani, Nordfyns Erhverv- og Turisme, Sport Event Fyn og Nordfyns Kommune, fredag aften bød til hyldestfest for den fynske fodboldbredde.

Op mod 400 spillere, ledere og trænere fra det ganske Fyn havde valgt at takke ja til invitationen og driblede sig gennem en lækker buffet og et spektakulært award-show med Anders Breinholt som tovholder. Lis Sørensen, Peter A.G og HIt Orchestra leverede det musikalske bagtæppe efter de forskellige priser

Det og mere skriver fyens.dk her.

Værestedet Nordfyn søger nye frivillige medarbejdere.

Har du medmenneskelig forståelse, har du et godt humør og god energi, Og ikke mindst, - kunne du tænke dig at være noget for andre, så er Værestedet Nordfyn måske noget for dig. Vi søger frivillige som kan tage en søndagsvagt
1 til 2 gange om måneden i tidsrummet kl. 10 - 13. Og, vi søger frivillige som er interesseret i at tage vagter i hverdagene mellem 10-15.

Værestedet er et tilbud til borgere i Nordfyns kommune, der har en sindslidelse, et misbrugsproblem, er socialt udsatte, eller på anden måde er psykisk sårbare.

Læs mere på Værestedets hjemmeside her.

Otterup Datastue.

Lær din smartphone el. tablet at kende: Datastuen tilbyder seniorer at deltage i en ”workshop”, hvor vi gennemgår
mulighederne på din smartphone el. tablet.

Det sker: Onsdage den 26. okt. og 2. nov. kl. 14.00, Vinkelgade 10.

Tilmelding til Hans Glud, tlf. 23 60 92 23

Se Otterup Datastues hjemmeside her.

Huller i vejen?

Det er blevet meget nemmere for borgerne i Nordfyns Kommune at gøre opmærksom på huller i vejen, defekte vejskilte og meget andet.

Kommunen har taget en app i brug, som gør det muligt at indberette problemer med et par tryk på mobilen.

Tag et billede, skriv en kort forklaring og tryk på send. Så nemt er det for dig at indberette fejl og mangler til kommunen.

Det hele sker i appen SKYHOST BORGER TIP, der kan hentes til iPhone, iPad og Android-enheder.
Det er også muligt at indberette via kommunens hjemmeside.

Nordfyns Kommune går på Facebook.

Borgmester Morten Andersen siger:

- Vi tror på, at vi med de sociale medier både kan styrke dialogen med vores borgere, erhvervsliv m.fl. og give dem en bedre service. Vi arbejder på flere fronter på at gøre afstanden fra kommunen til borgerne mindre, og det skal blandt andet Facebook hjælpe os med.

I første omgang går Nordfyns Kommune på Facebook, men afhængigt af erfaringerne venter også entre på Twitter, Instagram og LinkedIn.

Formålet med Nordfyns Kommunes Facebook-side bliver at give interesserede dugfriske nyheder om, hvad der sker af både stort og småt i deres kommune - og ikke mindst invitere til dialog og idéudveksling.

Læs hele pressemeddelelsen her.

Vinteråbningstider på Giallo Rosso.

Her i vinterhalvåret holder Giallo Rosso åbent torsdag, fredag og lørdag.

Der vil være special menuer der skifter fra uge til uge. Giallo Rosso åbner gerne dørene alle ugens dage for selskaber, ligesom der igså leveres mad ud af huset hele ugen.

Giallo Rosso sammensætter gerne en menu der passer netop til Jeres selskab, uanset om det er hos Giallo Rosso eller hjemme.

Følg Giallo Rosso og de skiftende menuer her.

Høj fart koster liv på vejene.

På fem år har 32 mennesker mistet livet på grund af for høj fart på vejene alene i Fyns politikreds. Derfor vil Nordfyns Kommune sammen med Rådet for Sikker Trafik have flere til at lette foden fra speederen. Det sker med en ny kampagne, der både kan ses i tv og langs vejene. Politiet bakker op med kontrol.

En mand kommer kørende på en landevej, og på bagsædet sidder hans to små børn. Der er fred og ro og ingen fare. Han træder lidt for hårdt på speederen. Pludselig kommer der en bil ud fra en sidevej. Manden træder med det samme bremsen i bund, men er det for sent..?

Sådan begynder en ny kampagnefilm fra Rådet for Sikker Trafik, der sammen med 84 af landets kommuner vil have flere til at overholde fartgrænserne på vejene. Nordfyns Kommune er med i kampagnen og har sat skilte op langs vejene, hvor der står "Sænk farten - før det er for sent" som en venlig påmindelse til bilisterne.

Læs mere her.

Ulrik og Steen til Paris igen.

De kender begge vejen, når kursen sættes mod Paris næste år i juli.

For de to nordfynboer Ulrik Bieler og Steen Knudsen, der begge er optaget på Odense-holdet af Team Rynkeby, har cyklet med henholdsvis tre og en gang før.

Ulrik Bieler var med i 2012, 2013 og 2015, mens Steen Knudsen var med på turen i år.

Hidtil er de mange millioner, der er blevet samlet ind via sponsorer og arrangementer, leveret videre til Børnecancerfonden. I år blev det til 43 millioner kroner.

Det og mere skriver fyens.dk her.

Laura rykker ind.

Idag 1. oktober kl. 1600 slåes dørene op til en ny café i Otterup.

Café Laura er navnet på den nye café, der har til huse i de gamle Røde Kors lokaler på Torvet. Caféen skal være et sted hvor man kan hygge sig med lidt at spise, samtidig med at msn kan følge forskellige sportsgrene på de TV-skærme der er i lokalet.

Lokalet er også udstyret med en lille scene, hvor der fra tid til anden vil være forskellig underholdning.

Det er Henrik Lønfeldt og Michael Vilhelmsen (billedet) der åbner den nye café. De to herrer har godt 25 års erfaring i restautionsbrancen og mener at de ser en niche for deres koncept i Otterup og dermed udvider mulighederne for Otterups udelivs tilbud.

Velkommen til den nye café.