Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Otterup Rock’er – og det er gratis for alle!

Fredag den 9. juni bliver der musik og fest og hygge på Torvet i Otterup. Tre friske bands stiller op til en ”mini-festival” på den flotte scene på Torvet fra klokken 17 til 23, og der er ganske gratis adgang for alle til den velklingende oplevelse. – Vi synes, der skal ske noget mere i Otterup, og at den flotte scene, vi har fået på Torvet skal bruges så meget som muligt, lyder det fra Poul Erik Jeppesen fra OHK, en af ”bagmændene” for musikfesten.

Arrangementet kan ses som et sats eller et forsøg, og alle de mange mennesker, som lægger kræfter i Otterup Rock’er på den ene eller anden måde, gør det stort set uden beregning – i hvert fald i første omgang.

– Hvis Otterup gerne vil have byen og Torvet til at rock’e på denne måde en anden gang igen, så er der kun én, meget enkel måde at støtte det på: Køb øl, sodavand eller mad af os på Torvet fredag den 9. juni. Det er den eneste indtægt, vi har, og kommer der penge nok ind, så gør vi det igen en anden gang, lover Poul Erik.

Den anden ”bagmand” i projektet hedder Bo Nielsen. Han driver firmaet Sweet Sound og kan den vej rundt levere det tekniske udstyr, det kræver at spille Torvet op. – Jeg har igennem flere år gerne villet være med til at starte et nyt koncept op, fortæller Bo Nielsen. – Rammerne er simpelthen så perfekte på Torvet, så det fortjener at blive brugt. Man kan jo opleve den herlige stemning ved Torvemarkederne hver lørdag formiddag om sommeren, nu vil vi gerne prøve at tilbyde et aftenarrangement, hvor stemningen forhåbentlig bliver lige så god.

De to ihærdige herrer har fået lavet aftale med tre bands om at spille på Torvet den 9. juni. Det er AKU-San, QI Band og Face Your Traditionals. Fynske musikere, som primært spiller herlig kopimusik, altså en masse god musik, som alle kender. – Selv om vi kalder arrangementet for Otterup Rock’er, så bliver der altså både spillet blues og jazz og ikke mindst pop også, understreger Bo Nielsen. – Der bliver noget for enhver smag. Og de er gode!

Slagteren fra Meny sørger for, at der også kan købes et lækkert måltid på Torvet. For 100 kroner kan man købe en grillmenu, og også af dette beløb går en del til selve arrangementet. Mad skal ikke bestilles på forhånd, slagteren har et pænt stort ”lager” på den anden side af gaden, og henter varene efterhånden, så der er nok til alle. – Mød op, køb en øl eller ti, så er I med til at der bliver fest og musik i Otterup en anden gang igen, slutter de to initiativtagere. – Uanset hvordan vejret bliver, så er god musik jo garanti for god stemning – og det her har alle råd til at deltage i.